Over Vanbreda Ausloos

Ons kantoor in hartje Leuven telt 18 medewerkers, die elke dag opnieuw zorgen voor een professionele dienstverlening. We staan garant voor een persoonlijke service en op maat gemaakte oplossingen. Dit om u, uw familie of uw bedrijf tot in de puntjes te beschermen.

In 2012 kozen wij ervoor om ons aan te sluiten bij Vanbreda Risk & Benefits. Dit brengt ons in een unieke marktpositie waarvan onze klanten elke dag de vruchten plukken. We combineren de voordelen van een regionale makelaar met de slagkracht en de expertise van de grootste verzekeringsmakelaar in België.

Niet alleen worden we door VRB ontzorgd, op vlak van Finance, Legal, Marketing en HR, bovendien kunnen we steeds gebruik maken van hun onderhandelingskracht en know how in technische dossiers. Hierdoor kunnen wij ons 100% focussen op wat écht belangrijk is: de bescherming van u en/of uw zaak.

Over Vanbreda Risk & Benefits

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant, en de toonaangevende verzekeringspartner in de Benelux.

Sinds 1937 formuleert Vanbreda antwoorden op de risicovragen van bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers. Meer dan 600 medewerkers adviseren vanuit 14 kantoren ruim 60.000 cliënten op vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits.

Via het Europese partnership met Lockton Global bieden we wereldwijd dezelfde kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan.