Voertuig & vloot

De vlootverzekering die jouw bedrijf optimaal ondersteunt

Je wilt dat je bedrijf vlot functioneert, en je wagenpark al helemaal. Of je nu personenwagens van je bedrijf inzet of vrachtwagens door heel Europa laat rijden: je zorgt het beste voor jezelf met een gedegen en uitgebreid risicobeheerplan voor je voertuigen. De vlootverzekering van Vanbreda Ausloos helpt je zonder zorgen van A naar B.

AMWF00198

Unieke Vanbreda Ausloos-vlootverzekering & -polisopstelling

Doeltreffende administratie dankzij volmachten

Duidelijke schaderapportages

Digitale schadeaangifte- en opvolgingstools

Advies op maat van jouw bedrijf

Implementatie van digitale processen voor verhoogde efficiëntie

Bescherm je mobiele activa

We zijn vandaag de dag meer dan ooit onderweg. Auto, trein en bus zijn al lang niet meer de enige transportmiddelen die ons naar onze bestemming brengen. We verplaatsen ons nu ook op e-bikes en handige deelsteps. Mobiliteit evolueert razendsnel. Je hebt daarom een verzekering nodig die zich aanpast.

De verzekeringsoplossingen voor alle soorten mobiliteit zijn er voor jou en je team in het verkeer. Ze beschermen fietsers, maar ook gebruikers van een step, personenwagen, bestelwagen en vrachtwagen.

Vanbreda Ausloos stuurt jou en je team veilig de weg op met een volledige benadering van je mobiliteitsrisico's. Dankzij volmachten bij verschillende verzekeraars stellen we je vlootverzekering zelf op - zodat je meteen alle verzekeringsbewijzen in handen hebt!

Daarnaast brengen we samen met je verzekeraar je huidige preventiebeleid in kaart en passen het aan indien nodig. We bieden verschillende oplossingen tegen de scherpst mogelijke tarieven en houden alle actieplannen actueel. Zo zorgen we voor een up-to-date en dynamisch vlootbeleid voor jouw bedrijf!

Ver­ze­ke­rin­gen voor diver­se risico’s

Bur­ger­lij­ke aan­spra­ke­lijk­heid (BA-dek­king)

Deze verzekering is wettelijk verplicht voor auto's, bestelwagens, vrachtwagens en andere voertuigen. Ze vergoedt de schade aan derden als de bestuurder (of passagier) verantwoordelijk is voor een ongeval. Informeer ook bij ons naar andere aansprakelijkheidsverzekeringen om je voertuig en je vloot zo goed mogelijk te verzekeren.

Omni­um­ver­ze­ke­rin­gen

Met een omniumverzekering ben je gedekt voor schade aan je eigen voertuig door een ongeval. Ga voor een totaaloplossing door een cascoverzekering te koppelen aan een omnium voor werkmateriaal. Zo zijn je voertuig en werkmateriaal maximaal beschermd. Voor een grote vloot hebben we alternatieve oplossingen voor je.

Rechts­bij­stand

Rechtsbijstand is onmisbaar voor je onderneming. Bij juridische conflicten kan je bedrijf zich voluit verdedigen zonder financiële risico's. Vul de basiswaarborgen eventueel aan met een ruime dekking voor verschillende rechtstakken.

CMR-ver­ze­ke­ring

Wat als je een deel van je lading kwijtraakt, het beschadigd wordt of het te laat aankomt? Met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering, ook wel CMR-verzekering genoemd, beveilig je je onderneming tegen financiële schade in zulke situaties.

Ver­ze­ke­rings­op­los­sin­gen voor nieu­we vervoermiddelen

We gaan op zoek naar verschillende verzekeringsoplossingen voor je rijdend kapitaal, ook voor nieuwe vervoermiddelen. Kies bijvoorbeeld voor een fietsverzekering en een verzekering voor autodelen en carpooling.

CTA Image

Vei­lig van A naar B? Kies voor Van­b­re­da Ausloos!

Bij Vanbreda Ausloos zorgen we ervoor dat je op een veilige en gemakkelijke manier de weg op kunt. We vereenvoudigen de administratie en ontwikkelen een vlootpolis op maat die door ons doeltreffend wordt beheerd. Onze deskundige adviseurs staan je bij met gericht advies en maken heldere schaderapporten op.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.