Woning

Zorg voor je woning en je gezin

Je woont in een huis of een appartement, maar dat is meer dan een constructie. Het is je gezin, je thuis, en een plek vol mooie momenten. Het is belangrijk om dit waardevolle bezit te beschermen met de juiste verzekeringen. Zo ben je niet alleen slim bezig, maar ook gerust. Een goede verzekering zorgt voor jou en je gezin. Het geeft je zekerheid als er iets onverwachts gebeurt, zoals brand, stormschade, inbraak of andere problemen.

SBOF03240

Persoonlijke service in je lokaal kantoor

Oplossingen op maat van je specifieke noden

Snelle afhandeling van claims en directe hulp

Woonverzekeringen op maat: jouw woning, jouw voorkeur

Bij Vanbreda Ausloos waarderen we de kracht van individualiteit en beseffen we dat elke woning even uniek is als de bewoner. Daarom hebben we geen standaardbeleid. We stemmen elke polis af op je specifieke noden en situatie. Zo krijgen de dingen die voor jou belangrijk zijn, de juiste dekking.

Wij zetten in op een kwalitatieve service en persoonlijk contact. We kennen onze klanten en hun noden. Jij bent onze prioriteit. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant.

Onze troe­ven

Jaren­lan­ge ervaring

Met meer dan 60 jaar ervaring in de verzekeringssector, weten we precies hoe we jouw woning kunnen beschermen.

Maat­werk

Onze verzekeringsexperts bepalen samen met jou de juiste dekking op basis van je noden en budget.

Dicht bij jou

Geniet van de nabijheid van je lokaal verzekeringskantoor. Kom gerust langs voor een gesprek of als je vragen hebt. Onze deur staat altijd voor je open.

Uit­ge­breid verzekeringsnetwerk

Reken op de kracht en expertise van de grootste onafhankelijke Belgische makelaar en risicoconsultant Vanbreda Risk & Benefits.

Snel­le en betrouw­ba­re afhan­de­ling van claims

Als er schade is, staan we 24/7 voor je klaar om je snel en doeltreffend te helpen.

Zorgeloos wonen: de ideale verzekeringsoplossingen

Ontdek welke verzekeringen je een veilige en zorgeloze woonomgeving bieden. Van bescherming tegen onverwachte situaties tot oplossingen op maat voor verschillende woonsituaties, samen vinden we de sleutel tot zorgeloos wonen.

Onze oplos­sin­gen

Brand­ver­ze­ke­ring

Met een brandverzekering ben je verzekerd tegen allerlei gevaren zoals brand, waterschade, stormschade en zelfs glasbreuk. De polis is van toepassing op een ruim aanbod aan woonruimtes en dekt niet alleen je huis, maar ook je persoonlijke spullen, kostbaarheden, en indien gewenst, zelfs je tuin. Onze brandverzekering is een complete oplossing die zich aanpast aan je levensstijl, je dierbare bezittingen beschermt en je gemoedsrust geeft.

Dief­stal­ver­ze­ke­ring

Een inbraak in je woning is een angstaanjagende ervaring. Het is een schending van je privésfeer en het leidt meestal tot verlies van waardevolle spullen. Met een diefstalverzekering dek je jezelf in tegen de financiële gevolgen bij diefstal. De polis betaalt gestolen goederen terug en vergoedt schade aan je woning als gevolg van een inbraak en andere verliezen.

Vermijd stress en ongemak bij diefstal. Reken op onze directe hulp en een snelle afwikkeling van je schadegeval.

Ver­ze­ke­rin­gen voor ver­huur­ders & huurders

Ver­huur je pand met een gerust hart

Als verhuurder word je geconfronteerd met verschillende uitdagingen, gaande van wanbetaling, tot onverwachte schade of vroegtijdige opzegging van huurcontracten. Wanneer een huurder de huur niet meer betaalt en minnelijke regelingen niet werken, kan een gerechtelijke procedure aanzienlijke kosten met zich meebrengen.

Dek je in met een polis verhuurder en overleg je belangen met onze expert. Met een polis op maat van jouw noden als verhuurder ben je optimaal verzekerd in diverse situaties.

Geniet zor­ge­loos van je huurwoning

Als huurder heb je behoefte aan een verzekering die is afgestemd op jouw unieke behoeften en die je gemoedsrust geeft. Als huurder kom je soms in ingewikkelde situaties terecht waarbij je niet altijd op de hoogte bent van je rechten of plichten. Wat doe je als je te maken krijgt met onverwachte kosten of inkomensverlies?

Een polis huurder gaat verder dan de dekking voor brand- of diefstalverzekeringen. Vertrouw op onze flexibele en op maat gemaakte polissen die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften als huurder.

Op zoek naar advies op maat van jouw situatie?

Of je nu in een appartement woont, een rijtjeshuis of een vrijstaande woning, er zijn verzekeringsoplossingen op maat die aansluiten bij je unieke woonsituatie. Van woonhuis- en inboedelverzekeringen die je beschermen tegen onverwachte schade aan je huis en inboedel, tot aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekeringen die je bijstaan tegen juridische problemen.

Elk van deze polissen bieden een bepaalde mate van bescherming die je gemoedsrust geeft. Laat de zorgen en stress achter je en vraag advies voor jouw specifieke situatie.

CTA Image

Ver­ze­ker je thuis, ver­ze­ker je rust

Sluit je aan bij de Vanbreda Ausloos familie, en bescherm vandaag nog wat voor jou het meest waardevol is.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.