7 x Best Managed Company

Vanbreda heeft het Platinum label ontvangen; de lifetime achievement award toegekend door Deloitte Private, KU Leuven en Econopolis.

20240530 DSI BMC 2024 PHOTO WALL LQ ILLIAS TEIRLINCK 077
Vanbreda AUSLOOS 20240307 resize1

Onder­neem gerust

  • Onafhankelijk advies op maat voor jou
  • Innovatieve verzekeringsoplossingen
  • Regionale verankering
  • Persoonlijk contact
Van Breda AUSLOOS 20240307 DSC00651 crop

Dé ver­ze­ke­rings­part­ner voor bedrij­ven en particulieren.

Vanbreda Ausloos is een partner die elke persoon, gezin of onderneming helpt om te groeien. We maken deel uit van Vanbreda Risk & Benefits, de grootste Belgische makelaar en consultant in verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. We bieden advies aan ondernemers, bedrijven en particulieren over verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. We hebben meer dan 60 jaar ervaring en we zetten in op een persoonlijke aanpak met de meest moderne digitale tools.

Inzich­ten voor ondernemers

Aflevering 12

Video­pod­cast — Glo­bal Bene­fits Management

Videopodcast
07.06.2024

Via Global Benefits Management kan jouw organisatie eenvoudig wereldwijd een sterk employee benefits-pakket beheren. Deze gestructureerde, centrale aanpak zorgt voor een handig overzicht van alle benefits en geeft je de mogelijkheid om een aantrekkelijk pakket samen te stellen in de war for talent. Is de sociale zekerheid in één van de landen waar je een vestiging hebt onbestaand of te beperkt? Dan kan je je medewerkers via dit verzekeringspakket ook extra ondersteunen. Kristof Baertsoen, expert Employee Benefits, vertelt in de nieuwe aflevering van onze videopodcast Succes Verzekerd over de voordelen van Global Benefits Management.

Lees meer
Lees meer over Videopodcast - Global Benefits Management
Silver medal Eco Vadis

Van­b­re­da behaalt de Eco­Va­dis Sil­ver Medal

EcoVadis beloont onze duurzaamheidsinspanningen en transparante communicatie met de Silver Medal.