Welkom op onze vernieuwde website!

Ontdek hier onze toegewijde expertise en op maat gemaakte verzekeringsoplossingen voor ondernemingen, zelfstandigen en particulieren.

Van Breda Ausloos Leuven 1 of 32
Vanbreda AUSLOOS 20240307 resize1

Onder­neem gerust

  • Onafhankelijk advies op maat voor jou
  • Innovatieve verzekeringsoplossingen
  • Regionale verankering
  • Persoonlijk contact
Van Breda AUSLOOS 20240307 DSC00651 crop

Dé ver­ze­ke­rings­part­ner voor bedrij­ven en particulieren.

Vanbreda Ausloos is een partner die elke persoon, gezin of onderneming helpt om te groeien. We maken deel uit van Vanbreda Risk & Benefits, de grootste Belgische makelaar en consultant in verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. We bieden advies aan ondernemers, bedrijven en particulieren over verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. We hebben meer dan 60 jaar ervaring en we zetten in op een persoonlijke aanpak met de meest moderne digitale tools.

Inzich­ten voor ondernemers

JOSF01405

Van­b­re­da hoort tot de kop­lo­pers in duur­zaam­heids­be­oor­de­ling door Eco­Va­dis: Een nut­ti­ge spie­gel en meer dan een een­ma­li­ge oefening”

Bedrijfsnieuws
26.04.2024

EcoVadis heeft de duurzame bedrijfsvoering van Vanbreda Risk & Benefits recent beloond met een zilveren EcoVadis-medaille. Een mooie erkenning door een toonaangevende aanbieder van duurzaamheidsbeoordelingen. Op vlak van duurzaamheid is stilstaan natuurlijk geen optie. Daarom gaat Marc Van kerckhoven, Director HR en Marketing & Communication, in op enkele belangrijke lessen voor zowel Vanbreda als voor de verzekeringssector in zijn geheel.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda hoort tot de koplopers in duurzaamheidsbeoordeling door EcoVadis: “Een nuttige spiegel en meer dan een eenmalige oefening”
Silver medal Eco Vadis

Van­b­re­da behaalt de Eco­Va­dis Sil­ver Medal

EcoVadis beloont onze duurzaamheidsinspanningen en transparante communicatie met de Silver Medal.