Mobiliteit

Zorgeloos reizen: verzekeringen voor veilig onderweg

De open weg geeft je een gevoel van vrijheid, of je nu elke dag naar je werk rijdt, vaak roadtrips onderneemt of gewoon houdt van een ritje. Maar als er iets onverwachts gebeurt, wil je de garantie hebben dat je verzekerd bent. Onze verzekeringsoplossingen zijn gemaakt om je te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen die variëren van een auto-ongeluk tot autopech en andere vervelende situaties. Ontdek de flexibiliteit van onze polissen die passen bij jouw levensstijl. Reis met een gerust hart en geniet van elke kilometer.

AMWF00198

Uitgebreide bijstand en 24/7 ondersteuning

Flexibele dekkingen aangepast aan jouw levensstijl

Compleet verzekeringspakket voor mobiliteit

Betrouwbare en snelle afhandeling van schade

Vertrouwde expert bij jou in de buurt

Het verschil van een kwalitatieve verzekering

Bij Vanbreda Ausloos doen we meer dan het aanbieden van standaard verzekeringen. Wij zijn jouw partner in mobiliteit en veiligheid op de weg. Onze polissen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de wensen van bestuurders, ongeacht welk type voertuig ze gebruiken. We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die passen bij je persoonlijke behoeften.

Onze troe­ven

Een per­soon­lij­ke aanpak

We luisteren naar je behoeften, verwachtingen en zorgen en brengen ze in kaart. Onze dienstverlening draait om jou en wat jij belangrijk vindt.

Loka­le expertise

Profiteer van het gemak van je lokale verzekeringsmakelaar. Kom gerust langs met vragen of voor een persoonlijk gesprek. Bij de familie Vanbreda Ausloos ben je altijd welkom.

Een polis op maat

Ons toegewijde team staat voor je klaar om een polis op maat te maken. Van het type voertuig dat je bestuurt, tot de afstanden die je rijdt en de frequentie van je reizen; elk aspect nemen we mee om een gepersonaliseerde oplossing te bieden.

Betrouw­ba­re en snel­le afhan­de­ling van schade

Onze klanten vertrouwen op ons. Vanaf het moment dat je de schade aangeeft tot het moment dat de claim is afgerond, kan je rekenen op onze volledige ondersteuning en begeleiding.

Jaren­lan­ge expertise

We zijn al jarenlang toonaangevend in de sector, dankzij onze ruime kennis en vaardigheden. Elke dag weer gebruiken we deze kennis en expertise om onze klanten te voorzien van de best mogelijke service.

Reis vrij en zonder zorgen

Je hoeft je niet druk te maken over beperkingen of onvoldoende dekking met onze polissen. Je reist vrij en zonder zorgen, waar en wanneer je wil, zonder angst voor onverwachte problemen onderweg. Geniet van de vrijheid en verken nieuwe plaatsen, wij regelen de rest.

Onze oplos­sin­gen

Ver­ze­ke­rin­gen voor ieder voertuig

Het maakt niet uit of je een personenauto, motor, caravan of woonboot hebt, wij hebben de verzekering die bij je past. Onze mobiliteitsverzekeringen zijn geschikt voor alle soorten voertuigen, ongeacht het type of model. Met onze ruime polissen verzeker je als bestuurder niet alleen jezelf, maar ook je voertuig, schade aan derden, pechverhelpingskosten en zelfs rechtsbijstand indien nodig.

Een vol­le­dig ver­ze­ke­rings­pak­ket mobiliteit

Ontdek een volledige reeks verzekeringsoplossingen die aansluiten bij jouw rijgedrag. Van burgerlijke aansprakelijkheid en omnium tot bestuurders en bijstandsverzekeringen, wij bieden ruime dekking voor alle soorten bestuurders en voertuigen.

Kortom, reis vrij en zonder zorgen met aangepaste polissen die een volledige dekking bieden.

CTA Image

Zor­ge­loos rei­zen begint hier

Bescherm je vrijheid op de weg en merk het verschil dat een kwaliteitsverzekering maakt.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.