Hospitalisatie

Jouw partner in hospitalisatie: gezond verzekerd

Een kwalitatieve hospitalisatieverzekering is meer dan een contract, het is een trouwe partner, die financiële zorgen wegneemt en de aandacht richt op wat echt telt, jouw gezondheid. Of het nu gaat om kosten voor een poliklinische behandeling, een ziekenhuisverblijf of een operatie, onze polis biedt je de ondersteuning die je nodig hebt. Zo kan jij volop van het leven genieten, wetende dat onvoorziene medische kosten gedekt zijn.

JOSEF13750

Ruime dekking voor zowel reguliere als spoedeisende medische zorg

Verzekeringsplan op maat van jouw wensen

Snelle en makkelijke claimafhandeling

Extra voordelen vergeleken met een verzekering bij een mutualiteit

De extra voordelen van onze samenwerking

Vanbreda Ausloos is de betrouwbare partner tijdens je gezondheidsproblemen. Ons toegewijde team zorgt voor een uitmuntende klantenservice. Bovendien maakt onze grondige kennis van de gezondheidssector ons tot de perfecte partner van je hospitalisatieverzekering.

Onze ster­ke punten

Rui­me dek­king afge­stemd op je spe­ci­fie­ke situatie

Elke persoonlijke gezondheidssituatie is anders. Daarom kiezen we voor een flexibele aanpak zodat je een polis krijgt die past bij je noden en die van je familie.

Per­soon­lij­ke bege­lei­ding dicht bij huis

Ons team is altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen. Bij ons ben je geen nummer, we weten wie je bent en wat je situatie is. Vooral in moeilijke tijden is persoonlijk contact belangrijk. Kom langs bij een vertrouwde medewerker in ons lokaal kantoor.

Samen bou­wen aan een bete­re toekomst

Wij bouwen sterke relaties uit met onze klanten. We bieden niet enkel bescherming op korte termijn, maar investeren in lange termijn relaties en het welzijn van jou en je gezin.

Snel­le en mak­ke­lij­ke claimafhandeling

Gezondheidsproblemen zijn al stresserend genoeg zonder de extra last van hoge kosten. We staan voor je klaar om je zo snel en doeltreffend mogelijk te helpen, zodat jij je kan concentreren op je herstel.

Voor­de­li­ge­re hos­pi­ta­li­sa­tie­ver­ze­ke­ring dan bij een mutualiteit

Profiteer van ruimere voordelen dan bij klassieke mutualiteitsverzekeringen. Denk hierbij aan gunstige premies, een tegemoetkoming voor verblijf in een éénpersoonskamer en een ruimere dekking.

Slimmer kiezen, beter beschermd

Ziekenfondsen hebben soms aantrekkelijke premies, maar ze dekken meestal niet alles, worden duurder naarmate je ouder wordt en laten je vaak bijbetalen als je in een ziekenhuis een éénpersoonskamer wilt. Dat probleem heb je niet als je voor Vanbreda Ausloos kiest.

Bij Vanbreda Ausloos profiteer je van de vele voordelen van ons ruim netwerk aan verzekeraars, van scherpe premies tot ruime dekkingsopties die helemaal afgestemd zijn op je persoonlijke situatie en levensstijl.

Onze oplos­sin­gen

Hos­pi­ta­li­sa­tie­ver­ze­ke­ring

Sluit een hospitalisatieverzekering af die meer doet dan alleen ziekenhuisopname en medische kosten. Bespreek met je adviseur wat je belangrijk vindt en krijg een aangepaste polis die voldoet aan de behoeften van jou en je gezin.

Groeps­ver­ze­ke­ring

Heb je een groepsverzekering via je huidige werkgever? Wat gebeurt er als je je baan kwijtraakt, met pensioen gaat of van werkgever verandert? Wettelijk gezien mag je de hospitalisatieverzekering die je werkgever heeft afgesloten individueel voortzetten. Helaas wordt je premie dan vaak hoger.

Bij ons hoef je je daar geen zorgen over te maken. Bespreek met een expert wat de mogelijkheden zijn en geniet bovendien van extra dekkingen bij de verzekering van je werkgever.

CTA Image

Ver­ze­ker je gezond­heid vandaag

Geniet van het leven, Vanbreda Ausloos is er voor je als het wat minder gaat.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.