Cybe & fraude

Wees hackers te slim af

Bescherming is cruciaal voor elke onderneming, of het nu gaat om een kleine zaak of een multinational. Met een cyber- en fraudeverzekering krijg je hulp bij de meest voorkomende economische misdrijven, zowel op het internet als in de echte wereld. Vanbreda Ausloos is er voor je als jouw bedrijf geconfronteerd wordt met bekende problemen, zoals hacken, phishing en diefstal.

MASF11085 2

Meer dan tien jaar ervaring

Een breed internationaal netwerk van gespecialiseerde verzekeraars

Experts op het vlak van cyber en fraude

Voordelige premie

Phishingservice in 3 delen

Cyberpreventie workshops

Zorg voor je (digitale) vermogen

Elk bedrijf moet zich verdedigen tegen cybercriminaliteit. De laatste jaren werd bijna de helft van de Belgische bedrijven slachtoffer van een cyberaanval. De financiële impact van zo'n aanval is vaak enorm. De laatste jaren zagen we in België voorvallen met zeer hoge schadebedragen.

Fraude gebeurt ook buiten de computer. Naast cybercriminaliteit rapporteren Belgische bedrijven nog meer criminele activiteiten, zoals oneerlijkheid, vervalsing, diefstal, verduistering en bedrog. Een groot deel hiervan wordt pas opgemerkt tijdens bedrijfsaudits.

Zet in op je bedrijf met de combinatie van een cyber- en fraudeverzekering.

Cyberverzekering

Een cyberverzekering dekt het bedrijf tegen diverse soorten cyberincidenten, zoals phishing, afpersing, datalekken, virussen, GDPR-boetes en dure bijstand. Je bent verzekerd voor de schade die je lijdt. Een cyberverzekering omvat drie essentiële onderdelen.

Onze oplos­sin­gen

247 hulp via een hotline

Met inbegrip van crisis-, IT-, juridische en PR-ondersteuning.

Een waar­borg voor eigen schade

Voor terugbetaling van expert-kosten, dataherstel, menselijke vergissingen, cyberafpersing en -diefstal, telefoonhacking, administratieve kosten en boetes.

Een waar­borg voor scha­de aan derden

Voor verweer, verspreiding van virussen, verspreiding van beschadigde gegevens en programma's, blokkering, vernieling, wijziging, verstoring en multimedia-aansprakelijkheid.

Fraudeverzekering

Een fraudeverzekering kan een nuttige toevoeging zijn op de cyberverzekering, propertypolis en bestaande preventieplannen binnen jouw onderneming. Met een fraudeverzekering van Vanbreda Ausloos beperk je de financiële schade, zelfs als het geen cyberincident betreft. Bescherm jouw bedrijf tegen:

  • Identiteitsfraude
  • Vervalsing van documenten
  • Expertisekosten voor onderzoeken
  • Kosten voor het herstellen van gegevens
  • Verduistering
  • Bedrog
  • Corruptie
  • CEO-fraude
  • Diefstal

Phishing as a service

Maak je cybersecurity compleet met onze phishingservice in 3 delen.

We maken je alert

We maken van jouw medewerkers een 'menselijke firewall'. Ze krijgen training om phishing te herkennen en te vermijden.

We leiden je op

We voorzien professionele trainingsprogramma's. Jouw werknemers leren hoe ze in de praktijk moeten reageren. We leren hen onder andere frauduleuze e-mails te onderscheppen, tonen de gevolgen van dataverlies en verhelderen de privacywetgeving.

We rapporteren

We bieden je inzicht in mogelijke digitale gevaren en ondersteunen je met de cyber- en fraudeverzekering.

Investeer in je onderneming met een verzekering

Door een cyber- en fraudeverzekering te nemen, investeer je in jouw bedrijf en maak je een veilige omgeving voor de lange termijn. Bij Vanbreda Ausloos focussen we ons op het beschermen van jouw kernactiviteiten en financiële balansen. Onze specialisten werken nauw samen met gespecialiseerde verzekeraars wereldwijd.

Bij ons ontmoet je ervaren cyber- en fraude-experts met achtergronden in de juridische, verzekerings- en IT-sector. Ze ondersteunen je op de juiste manier en stellen jouw risicoprofiel op.

CTA Image

Kom in actie tegen cyber en fraude!

Vanbreda Ausloos heeft jarenlange ervaring op het vlak van cyberverzekeringen. We werken dagelijks aan diverse cyber- en fraudezaken. Daarom verzekeren we je de beste kwaliteit tegen een voordelige premie.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.