IT

Verzekeringen voor IT-professionals: Zorg voor je onderneming met Vanbreda Ausloos

Als IT-bedrijf word je geconfronteerd met steeds complexere uitdagingen, van ingewikkelde software en hardware tot een sterk toegenomen verbondenheid tussen jouw organisatie, klanten en externe ICT-consultants. Deze ontwikkelingen maken aansprakelijkheid een zeer belangrijk punt voor IT-bedrijven. Daarom helpt Vanbreda Ausloos je om een 360°-verzekeringspolis op maat te maken, speciaal voor bedrijven die actief zijn in technologie, communicatie en elektronica.

JLPSF07487

Volledige begeleiding van A tot Z

Juridische bijstand

Aangepaste aansprakelijkheidspolis

Eén centraal aanspreekpunt

Snelle en doeltreffende schaderegeling

Houd je verzekeringen up-to-date met de nieuwste technologieën

Cloudcomputing, kunstmatige intelligentie, big data, GDPR, outsourcing en consolidaties - de technologie, wetgeving en de sector zelf veranderen in een hoog tempo. Dit betekent dat de verzekeringspolissen van IT-bedrijven vaak achterhaald of onvoldoende zijn, wat bedrijven jammer genoeg pas ontdekken wanneer er een schadeclaim wordt ingediend.

Onze solide polissen bieden IT-bedrijven tal van voordelen, zoals:

  • Je hebt een strategie om risico's te analyseren, beheersen en verminderen.
  • Je garandeert de bedrijfscontinuïteit van je onderneming.
  • Je verdedigt je organisatie tegen juridische eisen.
  • Je profiteert van commerciële voordelen bij het aangaan van nieuwe contracten.
  • Je kunt makkelijker de juiste IT-profielen werven en behouden.
  • Je speelt in op mogelijke externe claims bij overnames of consolidaties.
Voor de ICT-sector is het soms lastig om het verschil te zien tussen een aansprakelijkheidsdossier of cyberschade. Vanbreda Ausloos kan je hier uitstekend bij helpen.

Moderniseer je verzekeringspolis

Helaas kan er soms iets misgaan, ook al gunnen we je dat natuurlijk niet. Er kan bijvoorbeeld een fout in de code zitten, een software-update kan de workflow van je klant verstoren of hackers kunnen je systemen lamleggen met een vernietigende cyberaanval. In zulke situaties kan je bedrijf aansprakelijk worden gehouden voor de financiële gevolgen. Ontdek hier welke verzekeringen je bij Vanbreda Ausloos kunt wijzigen; of neem contact met ons op voor meer informatie.

GIOF02695

Beroeps­aan­spra­ke­lijk­heid

Bescherm je organisatie tegen contractuele schade met een BA beroepsverzekering. Zo zorg je voor gemoedsrust voor jezelf en je medewerkers om het beste van zichzelf te laten zien.

BA Exploitatie/​Na Levering

Vul je aansprakelijkheidsverzekering aan met een burgerlijke aansprakelijkheid voor exploitatie en na levering. Op deze manier is je bedrijf verzekerd voor schade aan derden veroorzaakt tijdens onder andere de exploitatie van je zaak en/of door de levering van producten.

Cyber­ge­va­ren

Zelfs de best mogelijke beveiliging kan het risico op een externe cyberaanval of een cyberincident door menselijke fouten niet helemaal uitsluiten. Een cyberverzekering voor bedrijven vergoedt financiële schade als gevolg van een cyberincident en biedt persoonlijke ondersteuning.

Bestuurs­aan­spra­ke­lijk­heids­ver­ze­ke­ring

Verschillende internationale zaken hebben laten zien dat bestuurders persoonlijk aansprakelijk kunnen worden gesteld als bijvoorbeeld een datalek of cybercriminaliteit het directe gevolg is van slecht management.

Phis­hing as a Service

Ontdek proactief waar je cyberbeveiliging kwetsbaar is en vermijd zo grote schade.

Employ­ee Benefits

Extralegale voordelen zijn cruciaal in de strijd om talent. We ondersteunen en adviseren IT-professionals bij het samenstellen van een geschikt en marktconform Employee Benefits-pakket. Hierbij houden we rekening met zowel verplichte verzekeringen zoals een arbeidsongevallenverzekering, als aantrekkelijke extra's zoals pensioenfondsen en bonusplannen die aansluiten bij je doelen.

Ver­ze­ke­ring bedrijfsvoertuig

Bedrijfsvoertuigen zijn zowel voor werkgevers als werknemers aantrekkelijke extralegale voordelen. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je wagenparkverzekering vlot verloopt. Naast de verplichte BA-verzekering voor schade aan derden bekijken we welke strategische omniumverzekering de beste oplossing biedt voor jouw organisatie.

All Risk-ver­ze­ke­ring

Vooral voor IT-bedrijven heeft het verlies van laptops, computers of andere elektronische apparatuur een negatieve financiële impact. Vul daarom je brandverzekering aan met een optionele All Risk-verzekering voor zowel losse als vaste elektronica.

CTA Image

Van­b­re­da Aus­loos brengt je ver­ze­ke­rin­gen in lijn met je IT-organisatie.

Neem nu contact op!

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.