Retail

Complete service voor jouw retailzaak

Als retailondernemer word je geconfronteerd met verschillende specifieke uitdagingen en gevaren. Je winkel kan schade oplopen door brand of water, wat je veel geld kan kosten. Daarnaast bestaat de kans dat klanten zich verwonden en dat je tijdelijk je zaak moet sluiten. Bovenop de fysieke, materiële en financiële schade, is je zaak ook kwetsbaar voor cybercriminaliteit. Bescherm je zaak tegen allerlei risico's met polissen op maat, ook als je franchisenemer bent.

JLPSF11920

Veel ervaring in de retailbranche

Collectieve polissen: hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Verzekeringspakket op maat van je zaak, ook voor franchise

Hoge klantvriendelijkheid

JLPSF08296

Gemoeds­rust tegen de scherp­ste prijzen

Als ondernemer ken je je klanten door en door en weet je hoe je ze de beste service geeft. Maar weet je ook hoe je je zaak het best beschermt tegen eventuele schade? Zorg voor maximale verzekeringsdekking en geniet van de laagste premies door het juiste advies en de juiste begeleiding.

Bij Vanbreda Ausloos zijn we al jaren gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen voor de retail- en franchisesector.

Onze sterke punten

Diepgaande kennis van de retailbranche

Door onze grote klantenbasis en onze lange ervaring in de retailbranche, kennen we alle mogelijke risico's en problemen. We maken deze helder voor elk bedrijf.

Voordelige polissen

Dankzij de sterke marktpositie van Vanbreda Ausloos, kunnen we collectieve polissen aanbieden van zeer hoge kwaliteit voor lage prijzen. Daarnaast kunnen we voor elk bedrijf clausules op maat maken om de dekking te verbeteren.

Snelle hulp bij schade

Klanten zijn bij ons altijd de prioriteit en we zetten ons in om hen snel en doeltreffend advies en begeleiding te geven. Onze klantvriendelijkheid is onovertroffen.

Door onze ruime klantenkring en onze Vanbreda-groep, geniet je enerzijds van lage prijzen door collectieve polissen en anderzijds van maatwerk waar nodig.

Verschillende risico's, unieke oplossingen

Je bedrijf is voortdurend in beweging en dat heeft gevolgen voor je verzekeringsnoden. Je persoonlijke accountmanager van Vanbreda Ausloos helpt je bij het kiezen van de juiste verzekeringsoplossingen. Samen met jou kijken jullie regelmatig je verzekeringsdossier na om het, indien nodig, aan te passen.

Onze oplos­sin­gen

Brand­ver­ze­ke­ring

Bescherm je gebouw en je producten. Als retailer hang je grotendeels af van je pand en je goederen. Bescherm ze tegen schade door brand, ontploffing, natuurrampen of een andere soort schade met een brandverzekering. Bij schade kan het financiële kostenplaatje vaak hoog oplopen, maar met de juiste verzekering beperk je die verliezen.

Lees meer

Ver­ze­ke­ring bedrijfsschade

Een onfortuinlijke gebeurtenis kan de activiteiten van je bedrijf voor een bepaalde periode onderbreken, wat al snel leidt tot een aanzienlijk financieel verlies. Een goede vergoeding van die bedrijfsschade met een voldoende lange uitbetalingstermijn biedt een oplossing.

Lees meer

Aan­spra­ke­lijk­heids­ver­ze­ke­ring

Bezoekers van je onderneming kunnen zich verwonden door een onverwachte gebeurtenis. Maar ook jouw medewerkers kunnen per ongeluk schade veroorzaken aan derden tijdens hun werk. Verzeker jezelf en je bedrijf tegen aansprakelijkheidsgevaren met een polis die op maat is van je organisatie.

Lees meer

Frau­de­ver­ze­ke­ring & Cyberverzekering

Bescherm je bedrijf tegen fraude en cybercriminaliteit. Je onderneming kan ook verlies lijden door andere situaties zoals diefstal, fraude en cybercriminaliteit.

Een fraudeverzekering beschermt je bedrijf tegen financiële schade als gevolg van fraude door derden of je eigen personeel. Denk bijvoorbeeld aan diefstal, verduistering, valsheid in geschrifte en andere handelingen die je bedrijf moedwillig schade toebrengen.

Cyberveiligheid is een belangrijk aandachtspunt voor elk bedrijf. Een cyberverzekering dekt je bij een datalek, cyberaanval, GDPR-overtreding of ander type cybercriminaliteit. Ook kun je rekenen op directe hulp bij phishing of hacking.

Lees meer

Ver­ze­ke­rin­gen op maat

Tot slot heeft elk bedrijf nog zijn specifieke uitdagingen. Onze experts van Vanbreda Ausloos nemen samen met jou je onderneming onder de loep om een verzekeringspakket samen te stellen dat perfect aansluit op de risico's van je organisatie. Zo profiteer je naast voordelige premies ook van exclusieve uitbreidingen op je polissen.

CTA Image

Graag bespre­ken we jouw winkelportefeuille!

Onze experts staan klaar om een op maat gemaakt verzekeringspakket voor jou en je bedrijf te ontwikkelen, afgestemd op je onderneming of franchise.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.