Gezin & rechtsbijstand

Bescherm je gezin, denk aan de toekomst

Het kiezen van de juiste gezinsverzekering is één van de belangrijkste keuzes die je maakt. Het is niet alleen een vangnet, het is een investering in de veiligheid en zekerheid van de mensen die je het meest liefhebt. Of je nu dekking nodig hebt voor medische kosten, een ongeval of een andere onverwachte situatie. Een goede gezinsverzekering geeft je rust en helpt je om financiële lasten te overwinnen in tijden van crisis.

FOLF11802

Gepersonaliseerde polissen die aansluiten bij de behoeften van jou en je gezin

Sterke klantgerichtheid

Decennialange expertise en persoonlijke aanpak

Betrouwbare en snelle schadeafwikkeling

Ontdek een wereld van comfort en zekerheid

Vanbreda Ausloos is meer dan een verzekeringsmakelaar, we zijn een partner die je ondersteunt bij elke fase van het leven. We beschermen je tegen onvoorziene gebeurtenissen en helpen je groeien. Met onze gezinsverzekering kan je vertrouwen op de bescherming van je geliefden, wat er ook gebeurt.

Of het nu gaat om een noodsituatie, een ongeval of een wijziging in je levenssituatie, wij bieden je de hulp en de financiële dekking die je nodig hebt.

Onze troe­ven

Gezins­ver­ze­ke­rin­gen op maat van jou en je gezin

Elk gezin is uniek, daarom kies jij hoe je verzekering eruit ziet. Onze adviseur stelt een pakket op maat samen, dat afgestemd is op jouw gezinssamenstelling en budget.

Betrouw­ba­re en snel­le schadeafhandeling

In tijden van nood wil je geen gedoe met verzekeringsclaims. Onze experts staan voor je klaar om je claim vlot af te handelen en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk herstelt na een ongeval of noodsituatie.

Samen bou­wen aan een bete­re toekomst

Wij bouwen duurzame relaties op met onze klanten. We bieden niet alleen bescherming op korte termijn, maar investeren in lange termijn relaties en het welzijn van jou en je gezin.

Dicht­bij huis

Je hoeft niet ver te zoeken voor een persoonlijk gesprek. Kom langs in ons lokaal kantoor voor een babbel of als je vragen hebt. Ons toegewijde team staat voor je klaar.

Jaren­lan­ge ervaring

Wij hebben een diepgaande kennis van de behoeften en zorgen van onze klanten. Ons team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de verzekeringssector en streeft ernaar om jou van de best mogelijke service te voorzien.

Wees klaar voor wat het leven je brengt

Het leven kan verrassend en moeilijk zijn. Daarom is het belangrijk om je goed te wapenen tegen onvoorziene problemen. Of het nu gaat om verlies van inkomen, een plotse invaliditeit of een juridisch conflict, wij zijn er om je bij te staan en je de rust te bieden die je nodig hebt.

Met onze ruime verzekeringsmogelijkheden ben je altijd veilig, zodat je met een gerust gevoel kan profiteren van al het moois dat het leven te bieden heeft. Wij zijn er om jou te helpen bij de uitdagingen die je tegenkomt.

Onze oplossingen

Onze experts maken oplossingen op maat voor elke persoon of familie. We stellen je verzekeringsportefeuille zorgvuldig samen zodat je alleen betaalt voor de dekking die voor jou en je familie van belang is. Zo ben je zeker dat je niet te weinig of te veel verzekerd bent, maar precies de juiste bescherming hebt.

Fami­li­a­le verzekering

Deze verzekering dekt je tegen mogelijke aansprakelijkheid bij schade aan derden. Kort gezegd vergoedt deze polis de financiële gevolgen als jij, een familielid of zelfs een huisdier schade veroorzaakt aan een ander persoon of zijn bezit.

Van kleine ongevallen, zoals een kapot raam tijdens een spelletje voetbal, tot grotere voorvallen, zoals een ongeluk door een losse dakpan - een familiale verzekering dekt dit.

Onge­val­len­ver­ze­ke­ring

Een goede ongevallenverzekering geeft je financiële hulp bij ongevallen die verwondingen veroorzaken. Het betaalt de kosten van medische zorg, een ziekenhuisopname, revalidatiezorg en vergoedt zelfs inkomensverlies.

Of je ongeluk nu thuis, op het werk of tijdens een vrijetijdsuitje gebeurt, je bent zeker dat je de hulp krijgt die je nodig hebt.

Ande­re polis­sen voor jou en je gezin

Of je nu de financiële zekerheid van je naasten wil garanderen bij overlijden of invaliditeit, bescherming zoekt tegen onverwachte situaties tijdens een reis, of juridische hulp nodig hebt, onze verzekeringsoplossingen bieden de ondersteuning die je zoekt.

Voor een veilige buffer en directe hulp, 24 op 7, wij staan voor je klaar. Wat het leven je ook brengt.

CTA Image

Bescherm van­daag wat echt belang­rijk is, voor een zor­ge­lo­ze morgen

Begin jouw weg naar zekerheid en gemoedsrust. Geniet van het gemak van een aangepaste gezinsverzekering

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.