Transport & logistiek

Een verzekering op maat voor een dynamische sector

Of je nu goederen of personen vervoert met vrachtwagens door heel Europa of met een vloot bussen, je wilt dat alles vlot verloopt. Daarom heb je een verzekering nodig die professioneel transport op maat van jouw bedrijf dekt. Kortom, bij Vanbreda Ausloos ben je de baas over je transportverzekering!

UUF004456

Specialisatie

Betrokkenheid

Oplossingsgericht / maatwerk

Prijszekerheid / Benchmarks

Preventieadvies

Transparantie

Duurzame samenwerking

De contactpersonen bij Vanbreda Ausloos, of het nu je accountmanager, cliëntbeheerder of schadebeheerder is, verstaan jouw taal. Ze hebben expertise in het begrijpen van jouw bedrijf, je zorgen, het beheren van je contracten en het afhandelen van je schadegevallen.

Dankzij onze uitstekende reputatie hebben we door de jaren heen samenwerkingsverbanden opgezet met nationale en internationale verzekeraars. Onze betrokkenheid bij onze klanten, onze ervaring, onze daadkracht en onze commerciële instelling vertalen zich in een sterke onderhandelingspositie.

Een goede relatie en wederzijds vertrouwen tussen zowel de verzekeraar, de makelaar als de klant zijn cruciaal voor een duurzame samenwerking.

Bovendien houden we de vinger aan de pols van de nieuwe ontwikkelingen in de transport- en bussector en zoeken we samen met alle betrokken partijen naar geschikte oplossingen.

Daarnaast is voorkomen nog altijd beter dan genezen, ook bij schadegevallen. Met behulp van gepersonaliseerde rapporten sporen we de knelpunten op en helpen we je gerichte preventieacties te ondernemen. Kortom, we zorgen ervoor dat jij en je team met een gerust gevoel de weg op kunnen gaan!

I Stock 1222764950

Onli­ne platform

Tot slot willen we het je zo eenvoudig mogelijk maken. MyBroker is ons online platform waarmee we voldoen aan de digitale verwachtingen van de klant. Via MyBroker kun je jouw dossier altijd en overal online volgen.

We luisteren graag naar jouw verhaal en gaan graag met je in gesprek hierover.

Ga voor een trans­port­ver­ze­ke­ring op maat

Bur­ger­lij­ke aan­spra­ke­lijk­heid (BA) auto

Deze verzekering is geschikt voor auto's, bestelwagens, vrachtwagens en andere voertuigen. Het vergoedt de schade aan derden als de bestuurder verantwoordelijk is voor een ongeval.

Omni­um­Cas­co-ver­ze­ke­ring

De omniumverzekering voor bedrijfsvoertuigen beschermt je tegen de materiële schaderisico's waar je vrachtwagen, bestelwagen of ander voertuig mee te maken kan krijgen. Dit omvat onder andere de dekkingen eigen schade, brand, diefstal, glasbreuk, materiële schade door natuurrampen en takelkosten na een ongeval.

Arbeids­on­ge­val­len

Als je werknemers hebt, moet je wettelijk gezien een arbeidsongevallenverzekering afsluiten.

CMR-ver­ze­ke­ring

Wat als je een deel van je lading kwijtraakt, beschadigt of te laat aflevert? Met een CMR-verzekering of vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering dek je jouw bedrijf in tegen financiële schade in zulke gevallen.

Bur­ger­lij­ke aan­spra­ke­lijk­heid (BA Onderneming)

Deze verzekering vergoedt de schade die je aan derden toebrengt tijdens het uitoefenen van je activiteiten.

Rechts­bij­stand

Een rechtsbijstand is onmisbaar voor jouw onderneming. Bij juridische conflicten kan je bedrijf zich volledig verdedigen, zonder financieel in de problemen te komen.

Cyber­ver­ze­ke­ring

Zelfs met de beste software kan je niet helemaal voorkomen dat je te maken krijgt met een cyberincident of cyberaanval. Een cyberverzekering voor bedrijven vergoedt schade door bijvoorbeeld hacking en biedt op maat gemaakte hulp via IT-specialisten, juristen en crisisconsultants.

Lees meer

Brand­ver­ze­ke­ring

Wat als er brand ontstaat in de opslagruimte waar je eigen goederen of die van een klant liggen opgeslagen? Met een aangepaste brandverzekering beperk je de schade aanzienlijk.

CTA Image

Neem con­tact met ons op voor een verzekeringsoplossing!

Bij Vanbreda Ausloos heb jij de controle over jouw verzekeringen.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we je helpen?

Naam
Consent 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.